schept een band

Eerlijke communicatie

Doordachte

branding & design

Merkboer 2016-10-24T19:19:00+00:00

Wat doet de Merkboer

Ik help organisaties een band op te bouwen met de doelgroep, klanten en medewerkers.
Ik luister, onderzoek, analyseer, adviseer en realiseer. Dit vertaalt zich in een heldere strategie, een gedegen plan en pakkende concepten en design.

Hoe werkt de Merkboer

Om tot de essentie te komen vraag ik door, ben kritisch maar altijd met een open blik. Ik werk het liefst voor een zo groot mogelijke diversiteit aan klanten. Dat houdt het fris. Ik maak gebruik van een netwerk van communicatiespecialisten, van tekstschrijvers tot webbouwers, omdat ik gesteld ben op nieuwe inzichten en het delen van kennis. Daarmee kunnen mijn klanten altijd vertrouwen op ‘the best team for the job’ met de Merkboer als vaste aanspreekpersoon.

Waarom de Merkboer

Ik ben ervan overtuigd dat elk merk een langdurige relatie met de doelgroep kan opbouwen. En dat elke organisatie onderscheidend en gepassioneerd kan zijn.
De positieve energie die dit oplevert is uiteindelijk mijn drijfveer.
Ik hou van goede, eerlijke verhalen. Probeer zaken eenvoudig te houden. Daarvoor moet je terug naar de kern. 25 jaar ervaring in het communicatievak vormt de bagage die daarvoor nodig is.

Mijn roots liggen in Limburg. Ik begrijp de cultuur, hou van de diversiteit, ben er trots op. Limburg biedt veel kansen, heeft een goed verhaal en mooie toekomst. Daar wil ik een bijdrage aan leveren.

merkboer-roger-haane
Roger Haane